50 év feletti társkereső Tiszavasvári Magyarország

Néhány 50 év feletti társkeresőink társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!
Table of contents

Nem dohányzom, alkoholt ritkán, és mértékkel fogyasztok. Fontos számomra a hagyományos értékrend, azaz a becsületesség, megbízhatóság, hűség, talpraesettség, stb. Megteremtettem az életben azt, ami a megélhetéshez szükséges, ház, autó, stb. A gyerekeim már nagyok, önállóak. Ami mégis hiányzik: az egy TÁRS. Igen, így nagy betűkkel! Akit szerethetek, és aki viszont szeret. Akivel együtt tudunk megöregedni.. Hibáim: mindenkinek vannak, így nekem is, és valószínűleg Neked is, aki épp ezt olvasod De azért vagyunk intelligens érző emberek, hogy a másikat tudjuk tolerálni, és finoman összehangolódni.

Fiatalos, vidám, jó humorérzékű, független férfi vagyok. Biztos egzisztenciával rendelkezem, szabadidőmet magam osztom be. Hasonló típusú hölgyet keresek.

Betti11, 47, Szombathely, Magyarország - Diamonds: Ingyenes Társkereső Oldal

És aljas egy szerep lenne, ahogy vetíteném, Hogy én jobb lennék itt bárkinél. Ugyan kinél?! Kicsit pocakos kicsit őszes kicsit szakállas mint a télapó de jókedvű néha vicces magányos farkas! Vajon mit is írhatnék magamról? A lenyugvó napnak is van ereje! Van akit a külsőm, van akit a belső tulajdonságok érdekelnek.

Úgy gondolom, ha vkinek a fotóm alapján szimpi lennék, akkor úgyis részletesebben érdeklődik irántam.


 • Társkereső 50 felett?
 • társkereső Várpalota Magyarország.
 • Legújabb tagjaink.
 • A legnagyobb Társkereső Rakamaz környékén ❤ Randivonal.
 • Legújabb miskolci férfi társkeresők.

Budapestieket, kapcsolatban, házasságban élőket nem tudom elfogadni. A nagy távolság szerintem lehetetlenné teszi az ismerkedést, de hosszabb távon biztos! Fényképes társkereső Belépés Regisztráció. Társkereső 50 felett Nem csak a fiatalok lehetnek szerelmesek! Rengetegen 50 felett találják meg az igazit a társkereső oldalon. A szerelem nincs korhoz kötve. Az 50 feletti társkereső oldalra havonta több száz 50 feletti hölgy és 50 feletti úr csatlakozik, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb párt, akire egy életen át szükség van!

Csak pár kattintás a regisztrációt és ingyenes. Mire vársz még? Segítünk megtalálni az igazit személyre szabott ajánlatokkal, pár perc alatt megismerkedhetsz életed szerelmével és ha szerencséd van, pár napon belül már a randevú helyszínén lehetsz jövendőbeli pároddal. A 50 feletti társkereső valóban segít olyan társat találni, akivel igazán harmonikus és tartós párkapcsolatot alakíthatsz ki. Az 50 feletti társkereső adatlapjain megjelenő képek és adatok a szerkesztők által egyenként ellenőrzöttek. Kezdd el Te is a társkeresést most, regisztrálj!

Ria , Katinka , Független, bohókás, jókedvű és néha makrancos Katinka vagyok. Ismerkedés céljából vagyok itt.. Kiemelt profil. Viola , Társkereső Budapest Kiemelt profil.

társkeresés

A képek a nyáron készültek: Rendezett anyagi körülmények között élek, nem hiányzik semmi. Csak egy társra vágyom, aki szeret és tisztel, én viszont. Nyugdíjas vagyok van időm, utazgatni, kirándulni, fürdőbe járni és szeret táncolni alkalmanként. Egyedül álló szabad férfit keresek. Remélem van ilyen? Margó , Őszinteségen és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék. Hogy milyen vagyok?

Online társkeresők

Nem árulok zsákbamacskát: bohém, egy kicsit őrült, néha gyerek, mindemellett kötelességtudó, felelősségteljes. Jani , Tartós kapcsolat, személyes találkozás híve vagyok, ezért a hosszú levelezgetést mellőzném. Zsolt , Fiatalos gondolkodás, fiatalos mentalitás. Belső értékek előtérbe helyezése. Természetet kedvelő, vizet imádó hölgy társaságát keresem, egyenlőre szabadidő közös eltöltéséhez. Tamás , Nem bonyolult Szeretve szeretni! Komoly Társkapcsolatra vágyom, hosszútávon gondolkozom.

Előttünk életünk hátralevő része! Prémium tag. János , Ennek az oldalnak a leghangsúlyosabb eleme a fotó mellett, a bemutatkozó szöveg. Olvassa el a Lélekbúváron írt cikkünket arról, hogy milyen egy jól megírt bemutatkozás! Egy jól megírt levél, belső üzenet nagyobb hatású lehet bármely csili-vili profilnál. Az alábbi írásban mutatunk példákat rá, hogyan tudunk úgy beszélni magunkról, kérdezni a másikról, hogy közben nem adjuk ki titkainkat, és megőrizzük mindkettőnk méltóságát. Írásunkban közreadjuk a társkereső bemutatkozás íratlan szabályait, és a legcsúfosabb hibák elkerüléséhez is kínálunk praktikákat, leendő és jelenlegi társkereső hirdetőink számára.

További hirdetők. Társkeresőink szigorú kritikusok.

Mindenkor tekintetbe vesszük javaslataikat. Az Ő véleményeikből teszünk most közzé egy csokorra valót. Az online társkereséshez viszonyulhatunk úgy is, mint a munkánkhoz, amelyben az elvégzendő feladatot, a leküzdendő problémát látjuk. De tekinthetünk rá úgy is, mint egy felfedezőútra. Az utazás előkészítése, majd bejárása hosszú időn át tartó, izgalmakkal, kisebb-nagyobb kudarcokkal, de végül mindig a megérkezéssel végződő kaland. Bízza ránk magát, vigyázunk adataira, kiemelt figyelmet fordítunk személyes terének védelmére, regisztráljon társkeresőnkre , és induljon el a kitűzött cél felé! Az internetes párkeresés soha nem volt ilyen népszerű mint napjainkban.

Ennek oka, hogy mind több ember rendelkezik infokommunikációs eszközökkel, az ország legtávolabbi zugában is elérhetővé váltak az Önhöz hasonló cipőben járó emberek. Ha eddig azért nem talált még Önre a szerelem, mert a környezetében nincs alkalmas partner, akkor tágítsa ki környezetét, és használja ki a Szívküldi ingyenes társkereső nyújtotta lehetőségeket!


 1. Szeghalom Magyarország társkeresés.
 2. Társkereső Magyarország - Páratlan társkereső.
 3. Sopron Magyarország sexpartner.
 4. vendégposzt | Női Szalon - Egyedi online magazin 40 és 50 év feletti nőknek.
 5. Békéscsaba Magyarország lanyok.
 6. Mi összekötjük azokat, akiket a távolság, vagy a szemérmesség, esetleg az elfoglaltság mindeddig elválasztott egymástól. Legyen türelmes, mert ha túl gyorsan próbálja megtalálni az ideális, megbízható partnert, akkor könnyen lehet, hogy kalandornak nézik, vagy Ön fut óvatlanul egy kalandor karjai közé. A hölgyek gyorsabban kiváltják a férfiak aktivitását, ugyanakkor az 50 év feletti társkereső férfiak is rendkívül népszerűek. Egy komoly online társkereső oldalon túlnyomó többségben komoly kapcsolatot, tartós és nem alkalmi viszonyt kereső emberek vannak.

  A csupa nagybetűs korrekt \

  Nehéz a dolgunk, amikor el kell döntenünk, hogy a Szívküldin kinek adjunk lehetőséget a megjelenésre. Hol a határa a pornográfiának, az illetlen viselkedésnek? Egy biztos, szigorú erkölcsi elveinken nem kívánunk lazítani csak azért, hogy alkalmi kapcsolatot hajszoló embereknek is hely jusson az oldalon. Számukra vannak más, tematikus társkereső oldalak. Mi a tartós, baráti, vagy szerelmi kapcsolatra áhítozó nők és férfiak párkereső szolgáltatása kívánunk lenni a továbbiakban is.

  Tehát, ha komoly társkereső oldalt keres, akkor nálunk jó helyen jár, alapelveink semmit nem változtak az elmúlt 17 év során. Bejelentkezés Bezár. Kérjük, hogy írja be - megfelelő formátumban regisztrációkor megadott email-címét! Jegyezz meg! Elfelejtett jelszó. Regisztráció Bejelentkezés Lélekbúvár Súgó.

  Teljesen ingyenes társkereső, társkeresés regisztráció nélkül is A Szívküldi társkereső titka Társkeresőnk valóban teljesen ingyenes. A levelezés nem feltétlenül igényel regisztrációt. Szigorú moderálás , kamuprofilok szűrése. Nem küldünk kéretlen üzenetetek társkeresőinknek. Csak komoly társkereső embereket fogadunk magunk közé. A hatékony társkeresés receptje Mielőbb regisztráljon , hogy megtalálják!

  A fotó nélküli társkeresés bizalmatlanságot ébreszt. Készítsen részletes, igényes bemutatkozást!