Kurva Izsák Magyarország

7/27/ · A hidegfront és Tusványos hétvégéje után az első dolog, ami szembe jött velünk az interneten, az a (sic!) Kurvák Utcalányok Pillangók című közösségi Google Maps-térkép volt, ami pontosan az, amit a címe sugall: szexmunkások “elérhetőségét” www.legal.framework.hu: Neményi Márton.
Table of contents

DiószegiHorváthNóra MÁJUS Miután Lánczi András, Orbán tanácsadója és a Corvinus újdonsült rektora elmondta, hogy amit korrupciónak hívunk, az a Fidesz politikája, és Lentner Csaba is elmondta, hogy az MNB alapítványainak pénze arra kell, hogy a Fidesz gondolatai legyenek az egyedüliek az országban, most Lázár Jánoson volt a sor, hogy elmondja, amit korrupciónak látunk, az nem is az:. Tehát, ha esetleg azt látná az olvasó a hírekben, hogy eltűnt pár száz milliárd forintnyi közpénz, nem kell megijedni, mert bár ha el is tűnt, ez nem más, mint az ellenzék politikai terméke.

Inkább fel kéne háborodni, hogy az ellenzék kicsinyes bosszúból politikát csinál a közpénz tervszerű ellopásából. Zseniális mutatványt próbált a Fidesz végrehajtani az elmúlt hetekben: megpróbálja megszüntetni a korrupciót. Nem a pénzlopást persze, hanem a korrupció fogalmát. Megpróbálnak olyan új értelmet adni a pénzlopásnak, mintha az valami haszonnal járna az állampolgárok számára. Nyilván a fő célpont saját szavazói bázisuk, aminek azt próbálják elmagyarázni, hogy a közpénz eltulajdonítása a közös célok egyébként mik is ezek a közös célok?

Közben pedig megpróbálják beellenzékiesíteni a korrupciót, úgy beállítani, mintha a korrupcióról szóló közbeszéd valami kicsinyes politikai harc része lenne. Ezt a taktikát már ismerjük. Arról szól, hogy elmagyarázzák, valójában itt nem közügyről van szó, hanem egy politikai csatáról, amiben mindkét fél sáros, tehát az állampolgárok számára nem lehet pozitív eredménye. Csakhogy valójában közügyről van szó, arról, hogy az adófizetők által összeadott pénzt az adófizetők által megválasztott kormány, amelynek feladata az adófizetők szolgálata, hogyan kezeli.

És attól még, hogy előtt se bántak jól a közpénzzel, nem lesz érdem, hogy után se bánnak azzal jól, sőt attól, hogy előtt nem bántak jól a közpénzzel, nem lesz igaz, hogy ne lehetne vele jól bánni. Ha Lázár és a Fidesz valóban a köz érdekében aggódna a korrupció miatt, és nem saját szavazóvesztésük elkerülése érdekében, akkor nem a korrupció szót próbálná átmagyarázni, vagy magát a korrupciót eltüntetni, mint egyszeri hobbibűvészek, hanem például nem lopna.

Nem az állami vállalatok költéseinek felderítését nehezítené, mint a pár hete beadott törvényben, hanem nyilvánossá tennék, és az interneten kereshetővé az állami cégek költéseit. De nem is olyan legfőbb ügyészt tartanának pozícióban, mint a Polt Péter, aki egy esetben sem volt hajlandó es újraválasztása óta Fidesz-politikus ellen vádat emelni. De valójában Lázárék nem a közvagyon miatt izgulnak, hanem a sorozatos lebukások miatt, amelynek valódi előzménye nem az ellenzék, a sajtó tényfeltáró munkája és a közfelháborodás, hanem a nagybetűs LOPÁS.

A korrupció nem az ellenzék, hanem a kormánypárt, a Fidesz politikai terméke, amelyet oligarcháik feltőkésítése, illetve hatalmuk megtartása érdekében hoztak létre, és most megpróbálnák átcsomagolni félrebeszéléssel, cinizmussal, depolitizálással, a foglyul ejtett állam ügyészségének tétlenségre késztetésével. Hogy miről is van szó, azt Lázár másik csütörtöki mondata illusztrálja jól. Politikai termék?

Szeretők, kurvák, feleségek viszik a pénzt, miközben te gürizel! | CIVILHETES

Tudományos kutatás? Nem, egyszerűen az történik János, hogy ti ellopjátok a mi közös pénzünket! Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a minap azt mondta, az ezer forintos helikopterezést a magyar középosztály bármelyik tagja megengedheti magának. Erre csütörtökön Rogán Antal helikopterügyi államtitkár azt bírta válaszolni, hogy egy városnéző helikoptertúrát azért sokan megengedhetnek maguknak.

A húsz perces, 80 ezer forintos helikopteres városnézést tényleg olyan sokan megengedhetik maguknak? Persze Bencsik fokozta még. Persze nem mindenki ilyen idióta a Fidesz vezetői között, de már az is súlyos jel, hogy szép számban vannak olyanok, akiknek a magyar valóság a helikopterezés.

A kormány lapjainak főszerkesztői, az ország egyik legfontosabb embere, és a miniszterelnők főtanácsadója is buta prolizik, miközben azt gondolja, hogy 80 ezer forint az csak úgy kipattanna a polgárok zsebéből, ha épp helikopterezésre vágynának. Ez semmivel sem jobb annál, amikor a fideszesek arról beszéltek, meg lehet élni havi 48 ezer forintból. Lehet le kéne pattani a Rózsadombról, a budai villákból és a vidéki kastélyokból, és megnézni, mi a franc is történik ebben az országban.

Mert nem 80 ezres sétahelikopterezésre megy el az emberek pénze. Nagyon nem. A 80 ezer inkább a havi nettó fizetés szokott lenni az ország többsége számára. Rezsi kifizetése után pedig az ország elsöprő többsége sem keres ennyit, a középosztály egy jelentős része sem. Persze, a valóság az - és ezt látjuk a kormányzás milyenségéből is -, hogy a Fidesz csak a felső-középosztályt és az elitet tekinti polgárnak, azokat, akik olyan sokat keresnek, hogy annyit is érjenek, és ki tudjanak fizetni 80 ezer forintot sétahelikopterezésre.

A csodálatosan dübörgő magyar gazdaság az elmúlt években annyit ért el, hogy ben a szlovák nettó átlagbér megelőzte a magyart, és hogy a legtöbb gazdasági, fogyaszátási, jóléti és szegénységi mutatóban Romániával és Bulgáriával vagyunk egy súlycsoportban.

Kurvák közt az utolsók – Jelentés Amszterdamból

Nyilván, közben lehet azt hinni, hogy a valódi középosztály, a dolgozó emberek megengedhetnek maguknak egy 80 ezres sétahelikoterezést, csak ez nem a valóság. Ez nem a magyarok 90 százalékának élete, és az ilyen nyilatkozatok csak a kételyt próbálják elhinteni az emberekben, hogy vajon tényleg csak nekem ennyire rossz? Vajon tényleg csak én élek ilyen rosszul, de a többiek tényleg megengedhetik a helikopterezést? A Fidesz ezzel a trükkel próbálja meg atomjaira bontani a társadalmat, ezzel a trükkel próbálja meg elszigetelni az egyéneket és a családokat. És ha a média teljes bekebelezése sikerül, akkor ez az elszigetelés sikerül is nekik, hiszen, akkor senki nem mutatja majd meg, hogy mi is az ország valósága.

A kormány csak így úszhatja meg, hogy nem a valóságot figyelembe véve, nem a dolgozók és szegények érdekeit figyelembe véve kormányoz. Így pedig szép lassan nem csak a valóság repül el, hanem az egész ország jövője is. A Fidesz legyőzéséhez épp ennek a folyamatnak a megfordítására van szükség. Épp arra, hogy újra összekössük az elszigetelt embereket, a nem helikopterezőket, hogy együtt követelhessék: helikopterek helyett jólétet! Csütörtöktől indul a Momentum mozgalom aláírásgyűjtése azért, hogy legyen népszavazás a budapesti olimpiáról. Ha 30 nap alatt nem gyűjtik össze a szükséges ezer aláírást, akkor nem nagyon lesz esélye a magyar népnek, hogy megakadályozza, hogy Budapest olimpiát rendezzen.

Pedig a rendezés biztosan óriási károkat okozna az országnak, és ha ezt nem tudjuk megakadályozni, egy újabb esélyt vesztünk el arra, hogy visszaszerezzük a döntést az életünk felett. Az olimpiarendezésről szóló aláírásgyűjtés melletti legegyszerűbb érv annyi: legyen joga dönteni a magyar embereknek erről az ország jövőjét alapvetően befolyásoló kérdésről: rendezzünk olimpiát vagy sem?


  • Kistarcsa Magyarország szex.
  • Belváros, Budapest: Utcai kurvák Budapesten: Szabadkai út.
  • Ötvennégymillió koronavírus-fertőzött van a világon!
  • Velvet - Szex - A kurvázás a kiábrándultak sportja.
  • Navigációs menü.

Valójában egy ilyen súlyú kérdés kapcsán nem aláírásgyűjtésre lenne szükség, hanem magának a kormánynak kellett volna kiírnia a népszavazást. Persze nem árulok zsákbamacskát, és nem akarom az olvasót megtéveszteni egy középre helyezkedő állásponttal. Én nem akarom, hogy ben vagy ban Magyarország olimpiát rendezzen. Így tudsz tenni az olimpiai rendezés ellen. A NOlimpia népszavazási kezdeményezést támogató aláírásokat csütörtöktől 30 napon keresztül gyűjti a Momentum Mozgalom három módon:. Budapest 25 legforgalmasabb pontján helyeznek ki pultokat, ahol a budapestiek aláírhatják az íveket.

Az aláírásgyűjtő ív letölthető a  nolimpia. Az aktivisták a város egyes részein házról-házra járva is gyűjtenek aláírásokat. Az aláírásgyűjtésben önkéntes aktivisták segítik a Momentum Mozgalmat, eddig több mint aktivista jelentkezett, de az aláírásgyűjtő kampány sikeréhez minden segítségre szükségük van.

Aktivistának a  nolimpia. Az aláírásgyűjtést anyagilag a  nolimpia. Pedig szeretem a sportot, 14 éves koromtól kezdve egy újság járt hozzánk, a Nemzeti Sport.

Kurva nénik 3-tól 5 ezerig: szaxi és komplett a 3-as út mentén

Bármilyen sporteseményt képes vagyok megnézni, és emlékszem a magyar sport nagy győzelmeire és vereségeire, mert az életem részei. Emlékszem, amikor a szerbek ellen fordítottunk a es pólódöntőben. Sírtam, amikor a magyar jégkorong-válogatott először feljutott az A csoportba, dühömben ütöttem az asztalt, amikor a női kézilabdázók az utolsó 6 percben adták el az előnyüket a belgrádi vb-döntőben.

Csodálatos dolog lenne élőben nézni az olimpiát, és a magyar versenyzőket. De nem most. Ezt az országot most csak tönkreteheti az olimpia. Az úszó-vb-n láthatjuk, hogyan szállnak el a költségek, és hogyan folynak el a közpénzek a Fidesz-közeli nagyvállalkozókhoz. Az eredeti tervek 40 milliárdos költségei hogy rúgnak  már milliárd fölé,   hogyan lesz az úszó-vb költségének része az Echo TV későbbi, a  Nap-kelte korábbi székházának,   vagy  Orbán Viktor korábbi szakkollégiumi focipályájának  felújítása.

Budapest éjszaka #02-Részeg az út közepén és prosti akcióban

Miközben már most tízmilliárdok mennek el az olimpia itthoni népszerűsítésére, a haverok zsebébe. És nem csak a magyar állapotokból kiindulva gondoljuk azt, hogy káros lehet az országnak az olimpiai rendezés.

Rendszeres olvasók

Nézzük meg a Brazil példát, ahol az ország a VB- és olimpiarendezés után a csőd felé szalad, miközben már a nagy sportesemények rendezése előtt is milliós tüntetések voltak a rendezést kísérő korrupció, és az előkészületek során is fokozott társadalmi igazságtalanságok ellen. Vagy  Görögországot, ahol szintén nem   tett jót a gazdaságnak az olimpia,  és a baráti Szocsit, ahol egy  használhatatlan, és az olimpia rendezése után felhasználhatatlan helyszínt, és tönkretett várost hagyott maga után a rendezvény. Ezek a példák önmagukban azt kell, hogy súgják, nekünk ez nem kell.

Ha pedig ehhez hozzávesszük a grafikát, hogy GDP-arányosan melyik olimpiára mennyit költöttek a rendező államok, és mennyit tervezünk költeni mi, láthatjuk, semmi jót nem ígér nekünk ez a projekt. És tudjuk azt is, ezek a költségek hiányozni fognak a magyar költségvetésből. Hiányozni fognak például az egészségügyből, a szociális ellátásokból és az oktatásból, még nagyobbra nyitva a már ma is túl nagyra nyílt ollót szegényebbek és gazdagabbak között.

Az olimpia mellett érvelők persze azt mondják, szükséges beruházások lesznek így is elvégezve. Csakhogy ezek a beruházások egy irányba fognak koncentrálódni, és olyan szolgáltatásokat fognak erősíteni, amiket a gazdagabbak, vagy a jómódú területeken élők vehetnek majd igénybe.

Illetve az olimpiába ölt milliárdok nem a szegények és az alsóközéposztály lehetőségeit fogják bővíteni, hanem a gazdag tőkések fognak tovább gazdagodni a sok közpénzen, amit az olimpiába beleölünk. Egy ilyen rendezés gazdaságilag totálisan tévútra viheti az egész országot, olyan beruházások tömkelege valósulhat meg, amire valójában nincs szükség, miközben azokra a beruházásokra, például az oktatásba és az egészségügybe, ami elindíthatná Magyarországot felfelé, nem jut majd pénz.

És hiába lenne változás az ország vezetésében, az olimpiarendezés a következő kormányok kezét is megkötné. És most, a Momentum népszavazási kezdeményezése kapcsán van utoljára esélyünk arra, hogy ezt megakadályozzuk. Annak, aki nem akarja, hogy ténylegesen elbasszuk az ország következő évtizedeit, a következő hetekben ki kell mennie az utcára egy aláírásgyűjtő ívvel, végig kell kopogtatnia a szomszédokat, ráírnia a barátaira, hogy összegyűljön a megfelelő számú aláírás, és a lelkükre kell kötni, hogy gyűjtsenek ők is.

Keresés űrlap

A több mint ezer aláírás, amit össze kell gyűjteni ahhoz, hogy kiírják a népszavazást, nagyon sok, de ha ez sikerül, akkor több mindent is nyerünk. Visszanyerjük a hitünket, hogy bele tudunk szólni a saját sorsunk, a saját országunk sorsának alakulásába. Visszanyerjük a hitet a győzhetetlen Fidesz legyőzésében, és esélyt kapunk arra, hogy mi magunk döntsünk arról, a korrupt fideszes oligarchákkal szemben milyen irányba induljon el az ország! A száz leggazdagabb magyar vagyona és között milliárdról milliárdra nőtt, azaz több mint megnégyszereződött!

A leggyorsabb növekedés a Gyurcsány-kormány időszakában volt tapasztalható, majd a válság beköszöntével enyhe visszaesés következett be, ám től a vagyonosodásuk ismét visszaállt a hosszú távú trendvonalra — írja elemezésében az Új Egyenlőség. Évtizedek óta minden újabb megszorítási hullámnál előkerül, hogy nincs elég pénz az országban. Ez azonban nem igaz. Irdatlan mértékű presztízsberuházást hajtunk végre, nagyvállalatokat támogatunk indokolatlanul százmilliárdokkal, szintén százmilliárdokról mondunk le az szja, illetve az áfa kapcsán, nem is szólva a több száz milliárdos korrupciós veszteségről — emékeztet írásában az  Új Egyenlőség.